Teckelberry's, V.d Hierdensche Beek en AsabisTeckels & Labradors

Kaninchen Teckel Korthaar - Kaninchen Teckel Ruwhaar - Dwerg Teckel Ruwhaar

Wij, mijn dochter en ik hebben ons hart verloren aan de kaninchen korthaar, en kaninchen & dwerg ruwhaar teckels. We hebben heel af en toe een nestje volgens de voorwaarden van de rasvereniging, de Nederlandse Teckelclub, en de Raad van Beheer op kynologisch gebied. Onze pups voldoen aan de reglementen van de rasvereniging. We doen ECVO oogonderzoeken, HD en ED onderzoek bij de labradors en uitgebreide DNA onderzoeken.

Mijn dochter vindt het ook leuk om af en toe een nestje te hebben. met de naam V.d. Hierdensche Beek worden deze pups geboren. Wij vinden het belangrijk dat u naast een knappe kaninchen of dwerg teckel, vooral een lieve hond en maatje voor het leven treft. Dus naast een mooie en gezonde teckel, willen wij vooral een prettige gezinshond afgeven, waar men jarenlang een fijne huisgenoot aan heeft en veel plezier aan beleefd. Socialisatie, persoonlijk contact met mijn puppykopers, en intensieve begeleiding van mijn pups vind ik dan ook heel belangrijk. 

 

Het socialisatie proces begint al bij de allereerste puppy bezoekmiddagen, wanneer uw pup circa 3 weken oud is, waarbij alle pups in handen komen, en in de weken daarna maken de kaninchen teckel pups kennis met onze andere huisdieren. 

 

Asabi's: Dwerg ruwhaar teckels en Field Trial Labradors

Teckelberry's: kaninchen korthaar teckels

V.d. Hierdensche Beek: kaninchen en dwerg korthaar teckels