Welkom bij Teckelkennel Teckelberry's, V.d Hierdensche Beek en AsabisTeckels & Labradors

Kaninchen Teckel Korthaar - Kaninchen Teckel Ruwhaar - Dwerg Teckel Ruwhaar

Over ons:

Teckelberry', mijn eigen kennel, is een kleine kennel van kaninchen korthaar, en kaninchenen dwerg ruwhaar teckels. Ik fok volgens de voorwaarden van de rasvereniging, de Nederlandse Teckelclub, en de Raad van Beheer op kynologisch gebied. Dit houdt onder andere in dat mijn teckels gekwalificeerd zijn, en onderzocht zijn op erfelijke oogaandoeningen. Ik beschik over mijn eigen korthaar en ruwhaar kaninchen reuen, geimporteerd uit Duitsland, Hongarije, Kroatie en Rusland.

V.d. Hierdensche Beek is de kennel van mijn dochter Merel, ook zij fokt af en toe een nestje met haar teckels. Wij vinden het belangrijk dat u naast een knappe teckel, vooral een lieve hond en maatje voor het leven treft. Dus naast een mooie en gezonde teckel, willen wij vooral een prettige gezinshond fokken, waar men jarenlang een fijne huisgenoot aan heeft en veel plezier aan beleefd. Socialisatie, persoonlijk contact met mijn puppykopers, en intensieve begeleiding van mijn pups vind ik dan ook heel belangrijk. 

 

Het socialisatie proces begint al bij de allereerste puppy bezoekmiddagen, wanneer uw pup circa 3 weken oud is, waarbij alle pups in handen komen, en in de weken daarna maken de kaninchen teckel pups kennis met onze andere huisdieren. 

 

Asabi's: Dwerg ruwhaar teckels en Field Trial Labradors

Teckelberry's: kaninchen korthaar teckels

V.d. Hierdensche Beek: kaninchen en dwerg korthaar teckels